O nama

Naša priča nastala je iz velike ljubavi prema tortama i kolačima. Dugogodišnje iskustvo u maloprodaji pribora i materijala za dekorisanje, kao i zadovoljstvo velikog broja naših kupaca, doprineli su osnivanju naše firme  "Torta dekor" D.O.O. Danas, naša misija je da osluškujemo potrebe domaćeg i pratimo ponude inostranog tržišta, te da širimo svetske trendove u oblasti dekorisanja poslastica kako u Srbiji, tako i u regionu. Kroz internet prodaju i veleprodaju, naša roba brzo stiže do kupaca.

Prepoznajući naš kvalitet i profesionalnost u radu, firma "Fractal colors" iz Mađarske, nam je ukazala poverenje da upravo mi budemo njihov generalni zastupnik u Srbiji. "Fractal colors" se bavi proizvodnjom prehrambenih boja u različitim formama (prah boje, gel boje, boje za airbrush, flomasteri sa jestivim bojama, jestivi lepak...), a visok kvalitet i širok asortiman proizvoda ih je ubrzo doveo do značajnog prisustva na tržištu cele Evrope. 

Koristeći naše proizvode, vaše poslastice će zablistati i učiniti da bilo koja proslava, ali i neki običan dan, ostanu sačuvani od zaborava....